Franekereind 10
8861EC Harlingen
Telefoon: 0625061686

Liefs van emma Facebook 

Liefs van jou bericht

Naam
Bericht

Richard Law-Bijster schreef op 03-09-2016:

Mijn kaarten zijn vanochtend aangekomen. Erg mooi gemaakt en de verschillende ontwerpen zijn ook erg leuk. Ze zijn nu allemaal onderweg naar verschillende adressen in het Verenigd Koninkrijk. Met vriendelijke groet uit Rotterdam, Richard Law-Bijster

Amy Blaauw schreef op 24-05-2015:

Ontzettend leuke kaarten en labels!! Heb er al een aantal verstuurd of door de brievenbus gegooid. Ik ben fan!! :-D :-D

Wilma Eilander schreef op 05-03-2015:

Hoi Emmanuelle! Wow, wat een onwijs leuke kaarten maak jij zeg en wat heerlijk om op je site van alle voorbeelden te genieten. Ik kreeg een kaartje met erachter op "liefsvanemma.nl" toen dacht ik: 'ff kijken', echt super super leuk! Hartelijke groet en ga lekker door, daar in Harlingen :) Wilma Eilander

Karlijn schreef op 24-02-2015:

Gisteren een setje van 13 kaarten opgehaald. Allemaal even leuk. Voelt bijna als een cadeautje aan mezelf! Ook de labelkaartjes vind ik geweldig en altijd wel te gebruiken om een cadeautje net iets leuker aan te kleden. Daarnaast een snelle en goede service, dus zeker een aanrader! Wij doen zeker weer eens een bestelling.

Liefsvanemma schreef op 03-11-2014:

Hoi Marcha, Fijn dat je het zo leuk vindt om op de website rond te neuzen! Een antwoord op jouw vraag of je een kaart kan bestellen bij mij die ik direct naar de ontvanger moet sturen is: Ja dat kan! :-) Kijk voor meer informatie bij de prijslijst. Ik zie graag je bestelling tegemoet! ;-)

Marcha schreef op 30-10-2014:

Wat een leuke kaarten!Ik ben even fijn rond gaan neuzen op je site en heb echt een paar keer hardop 'oh die is leuk' geroepen :-) Ik heb nog wel een vraagje, is het eventueel mogelijk de kaart direct bij het bestellen naar de persoon te laten sturen waar hij voor bedoeld is? Groetjes Marcha

H. Wijnbergen Management B.V. schreef op 27-10-2014:

Vandaag de kaarten van 'Liefs van Emma' ontvangen om aan relaties te versturen bij diverse gelegenheden. Mooie, diverse en creatieve uitingen die voor ons als 'visitekaartje' absoluut toegevoegde waarde hebben!

Liefsvanemma schreef op 20-06-2014:

He wat leuk dat je een berichtje schrijft Dorien! Bedankt voor je compliment, het is altijd goed om te horen dat iemand de kaarten (te) leuk vindt :)

Dorien Preuter schreef op 20-06-2014:

Na je workshop heb ik snel op je site gekeken. Wat een superleuke kaarten en creatieve idee├źn! Ze zijn inderdaad bijna te leuk om te versturen ;)

Liefsvanemma schreef op 21-05-2014:

Het is uiteraard mogelijk om vanuit verschillende genres kaarten te bestellen! Jij bepaald hoeveel en welke je wilt en ik maak ze voor je :-)

Alfred Landman schreef op 18-05-2014:

Je hebt prachtige kaarten, kan ik ook uit de verschillende genres kaarten bestellen en dan 10 kaarten. Gr Alfred Landman

Jeannette Zandbergen schreef op 14-01-2014:

Voor onze vrienden in het buitenland op de Logos Hope heb ik Hollandse kaarten besteld. Ze zijn zo leuk geworden dat ik ze bijna zelf wil houden ;). Maar snel op de post doen dus en nieuwe bestellen!

Bakkerij van Dongen uit Nunspeet schreef op 29-12-2013:

Voor ons personeel hadden we 135 nieuwjaarskaarten nodig. Korte termijn van levering, maar Emmanuelle ging akkoord. Verrast waren we door de creatieve en passende kaarten die ze had ontworpen en daarna zijn gemaakt. Veel positieve reacties van het personeel ontvangen! Aanrader dus.

Inge schreef op 29-12-2013:

Ik heb de eerste verjaardagkaart gegeven en ik kreeg leuke complimenten van de jarige.

Dorine Blok schreef op 02-12-2013:

Ik heb een set van 30 kerstkaarten besteld. Ik heb ze ondertussen al binnen. Ze zijn echt super mooi! Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook zijn de kaarten snel geleverd. Ik kom zeker weer bestellen! Groetjes Dorine