Franekereind 10
8861EC Harlingen
Telefoon: 0625061686

Liefs van emma Facebook 

Liefs van mij bericht

30-11-2013

Even voorstellen...

Hoi!

Er zijn genoeg foto's en informatie over mijn kaarten te vinden op deze website maar, wie maakt ze eigenlijk? Goeie vraag! 

Mijn naam is Emmanuelle Heres (23), getrouwd met Hans en sinds een jaar woonachtig in het havenstadje Harlingen. In Zwolle volg ik de interessante en leerzame opleiding Pedagogiek, waar ik dit schooljaar voor hoop af te studeren. 

Creatief bezig zijn heb ik altijd al leuk gevonden. Dit is kaarten maken maar ook van alles veranderen en maken voor de inrichting in ons huis. Het verbaast Hans al niet meer als hij thuis komt en de woonkamer er weer anders uit ziet. Hij noemt het soms prullaria maar dat is het toch echt niet ;) Met kleine dingetjes kun je de eetkamer of zitkamer zo weer anders maken! 

Voor het maken van de kaarten struin ik internet en veel hobby winkels af. Ik haal daar inspiratie uit en geef er dan mijn tintje aan. Over elke knoop, strik, achtergrond en tekst is nagedacht. Veel denkwerk en een eettafel vol scharen, pennen, papieren, mallen en snijmachines tot gevolg, maar dan heb je ook wat.

Enjoy de website!