Franekereind 10
8861EC Harlingen
Telefoon: 0625061686

Liefs van emma Facebook 

Prijslijst

€ 1

Label kaartjes - per stuk

€ 2,50

1 - 19 kaarten - per stuk

Verzendkosten €1,30 (1-5 kaarten)

Verzendkosten €2,95 (6-9 kaarten)  

Verzendkosten  €4,95 (10-19 kaarten)                                                                               (het tarief van PostNL)

€ 2,25

20 of meer kaarten - per stuk

Verzendkosten  €6,95                                                                                                (het tarief van PostNL)

€ 0,30

Tekst in de kaart

Wil je dat ik een tekst in de kaart zet door middel van een inleg velletje, dat kan! Bijvoorbeeld bij jullie trouwkaarten of geboortekaartjes. Kijk voor een voorbeeld van deze inleg bij de geboorte kaarten. 

€ 30 per uur

Workshop

Dit is inclusief alle materialen. 

€ 3,50

Je kaart laten versturen door liefsvanemma

Wil je een kaart bestellen die gelijk op de post gaat voor degene voor wie de kaart bedoeld is? Dat kan. Vermeldt de volgende gegevens bij je bestelling:

  • Welke kaart je wilt laten versturen door liefsvanemma
  • Welke tekst er in de kaart moet
  • Naar welk adres de kaart moet

Dit in inclusief verzendkosten & kaart

€ 3,00

Gepersonaliseerde kaarten

Een naam op een huwelijk, een geboorte of een ander persoonlijk kaartje maakt het extra bijzonder, ook dat kan bij liefsvanemma!

De prijs van een gepersonaliseerde kaart verschilt met een algemene kaart omdat dit een unieke kaart is die ik speciaal met en voor jou maak. 

Abonnement

Hoeveel kaarten per maand Kosten
5 kaarten €9,95
10 kaarten €19,95
15 kaarten €29,95

Exclusief verzendkosten

Grote bestellingen

Bij liefsvanemma kunnen er ook grotere aantallen kaarten worden besteld. Dit zijn de bestellingen vanaf 25 kaarten. Het kan bijvoorbeeld zijn voor een bruiloft, een geboortekaart, kerstkaarten of omdat je een voorraad kaarten in je kast wilt hebben. 

Het is fijn om uiterlijk een maand voordat je de kaarten wilt hebben, mij te informeren over je bestelling. Zo kan ik de tijd nemen voor het ontwerpen en het maken van de kaarten en krijg jij kaarten waar echt de tijd voor genomen is.