Onderstaande foto’s zijn een aantal van de producten die ik voor klanten heb gemaakt. Op maat in lengte of kleur of gewoon zoals hij in de webshop staat. Jouw foto hier ook? Mail of app hem!

Touw voor aan plank
Op een avond kreeg ik een appje met de vraag of lamp Andreas ook besteld kon worden in een andere lengte dan de standaard 3 meter. Dat kan natuurlijk! Samen met een plafondhaak en een lichtbron had ze een leuke set bij elkaar.

Een paar dagen later appte ze of ik ook een touw kon ontwerpen die aan een plank bevestigd kon worden met een soort zwevend effect. Ik ben gelijk aan het tekenen gegaan. Wat zou passend zijn bij de lamp die ze al had besteld (want beiden zouden in de woonkamer komen te hangen) en bij de rest van de woonkamer. Uiteindelijk kwamen we samen tot een ideaal ontwerp en ben ik aan de slag gegaan. Het resultaat is een orgineel touw in dezelfde kleur als haar lamp, bevestigd aan dezelfde plafondhaak als de lamp en in combinatie met hun plank, een prachtig geheel! 

Bedankt voor jullie leuke bestelling! 

10F2945A-F8B7-42C5-B478-D2340C9BEC8B
6FBCA2B3-31A4-4C6D-B661-B3D50350AA51

Wandhanger

Wat is het leuk als klanten zelf met ideeën komen! Zo kwam deze klant ook met een plaatje van een wandhanger. Ze vroeg aan mij of ik zoiets ook kon maken voor op de babykamer. Natuurlijk, wat een leuke opdracht! Na wat over en weer chatten over maten, kleur en stijl kon ik aan de slag. Nieuwe producten ontwerpen met mijn eigen twist eraan is zo leuk! Dat heb ik ook gedaan bij deze hanger. Ik ben zo benieuwd hoe hij op de babykamer zal gaan staan met allemaal lieve en te schattige foto’s eraan. Bedankt voor de leuke opdracht en veel plezier met het hiermee decoreren van jullie lieve babykamertje!

Touw voor aan plank

Op een avond kreeg ik een appje met de vraag of diegene lamp Andreas kon bestellen in een andere lengte dan de standaard 3 meter. Dat kan natuurlijk! Samen met een  plafondhaak en een lichtbron had ze een hele leuke set bij elkaar.

Een paar dagen later appte ze of ik ook een touw kon ontwerpen die aan een plank bevestigd kon worden met een soort zwevend effect. Ik ben gelijk aan het tekenen gegaan. Wat zou passend zijn bij de lamp die ze al had besteld (want beiden zouden in de woonkamer komen te hangen) en bij de rest van de woonkamer. Uiteindelijk kwamen we samen tot een ideaal ontwerp en ben ik aan de slag gegaan. Het resultaat is een origineel touw in dezelfde kleur als haar lamp,bevestigd aan dezelfde plafondhaak als de lamp en in combinatie met hun plank een prachtig geheel.

Bedankt voor je leuke bestelling!

Extra lange hangplank Emma

Dat de hangplank Emma geliefd is was al bekend, maar steeds vaker komt de vraag voor een specifieke lengtemaat voor de hangplank. In dit geval moest hij boven de wachmachine hangen. Wat leuk om zelfs de wasruimte leuk te decoreren! Heel veel plezier ermee!

Extra lange plantenhanger Gea

De normale lengte van deze plantenhanger is 65 cm. Dit keer kwam de vraag of ik deze plantenhanger ook wilde maken maar dan 150 cm lang. Ja! Leuk! Het resultaat? Veel rekenwerk om zeker te weten dat ik genoeg touw zou afknippen om de hele hanger te maken en meters touw door de hele woonkamer en keuken heen en hopen dat hij niet in de knoop kwam. Maar wat was dit leuk om te doen! Heel veel plezier met deze hanger!

Emma hangplank in het roze

Dit was één van de eerste producten die ik op maat maakte. Ik had tot dat moment hangplank Emma alleen in het creme. Tot dat de vraag kwam of hij ook in het roze kon, zodat hij paste bij de rest van de woonkamer. Extra leuk eraan is dat ik dit mocht maken voor hele goede vrienden. Dus regelmatig zie ik mijn eerste roze hangplank hangen!

WhatsApp chat