Lijkt het je leuk om samen met een groep mensen zelf Liefs van Emma producten te maken? Dat kan! Check de pagina ‘Aanmelden geplande workshops’ onder de pagina workshop. Daar staan alle workshops die gepland staan. 

Zit daar geen geschikte datum voor je tussen? Met minimaal 8 mensen kun je ook een privé workshop volgen! Iedereen kiest zelf een product uit de webshop die hij/zij graag maken wil. De kosten zijn €34,95 per persoon inclusief drinken en wat lekkers.

Stuur een appje door rechts onderaan op de Whats-app knop te drukken of stuur een mail naar info@liefsvanemma.nl. Geef daarin aan met hoeveel personen jij de workshop zou willen volgen en op welke datum.
De workshops worden bij jou thuis gegeven. Afhankelijk van de rij afstand voor mij zijn hier kosten aan verbonden.

Tijdens de workshop ga je aan de slag met een zelfgekozen product van de webshop. Heerlijk om samen met vriendinnen, familie, collega’s of met een vrijgezellenfeest aan de slag te gaan met een product van Liefs van Emma. Gezelligheid samen en met een leuk product naar huis waarmee je je eigen huis leuk kunt decoreren! Onder het genot van een hapje en een drankje maak je er samen een super leuke dag van!

WhatsApp chat