Heb je een vraag, opmerking, of tip? Laat het weten!
Je kunt via het app icoontje rechtsonderin je scherm direct met ons whatsappen. We proberen door de weeks binnen 2 uur te reageren en in het weekend binnen een dag. 
Onderaan deze pagina op een social-media link klikken (instagram, facebook en messenger) en op die manier in contact met ons komen.

Voor alle overige vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Voor Nederland is dit:
Brievenbuspost: €3,95.
Pakketpost: €5,75.
Boven de €90 is het verzenden GRATIS!

Wat is de levertijd?

Voor een kant en klare Tine lamp is dit 2 weken. Overige items zoals DIY pakketten, wandhaken en lichtbronnen worden vaak met 1 week verzonden. We laten PostNL minder vaak naar het kantoor komen om pakketten op te halen om zo min mogelijk contact te hebben. Hierdoor hebben we 1 verzenddag per week, meestal is dit de donderdag. We streven ernaar dat jij binnen 2 weken jouw bestelling in huis hebt!

Kan ik retourneren?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je de bestelling binnen krijgt en je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent of toch wat anders wilt. Geen probleem! Neem binnen twee weken na ontvangst contact met ons op. We nemen alleen ongebruikte en onbeschadigde producten terug. De verzendkosten voor het retourneren naar ons zijn voor de koper.

Ook als je wilt ruilen voor een andere kleur of maat kan dit. De retourkosten en de nieuwe verzendkosten zijn voor de rekening van de koper.

Wat zijn de algemene voorwaarden en het privacy beleid?

Klik hier voor de algemene voorwaarden en hier voor ons privacy beleid.

WhatsApp chat