Touwlamp met stekker

Een touwlamp met stekker is een zeer unieke lamp. Het is echt een nieuwe trend, waarbij de lamp in ieder interieur past. De lamp is gemaakt van 3,5 centimeter dik touw wat tevens ook het snoer is van de lamp. De touwlamp met stekker is bijzonder mooi om te zien en dus een echte eyecatcher in huis. In ons assortiment vind je allerlei verschillende kleuren en lengtes touwlampen met stekker. We vertellen je er hieronder graag nog meer over.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Stijlvolle blikvanger in huis

Als je opzoek bent naar een eenvoudige en toch stijlvolle blikvanger dan kom je al snel bij de touwlamp met stekker terecht. De lamp heeft een eenvoudig ontwerp en past daardoor op allerlei verschillende plekken in huis en binnen diverse interieurs. Zo wordt de touwlamp met stekker veel gebruikt als lamp voor in de slaapkamer bij kinderen door de leuke en speelse uitstraling.

Het grote voordeel van de lamp is dat je hem voor een heel groot gedeelte zelf kunt samenstellen. Denk aan de verschillende kleuren touw, maar ook in het kiezen om in plaats van een schakelaar een LED lichtbronnen geschikt voor dimmen te plaatsen. Let echter wel op dat dit alleen kan bij de 300 centimeter lengte. Bij een lamp hoort natuurlijk ook een passende lichtbron. Bekijk goed welke lichtbron er mooi past bij jouw touwlamp.

Touwlamp met stekker kopen bij Liefs van Emma

Wil je graag een unieke touwlamp met stekker in huis hebben? Scroll snel naar boven voor het gehele aanbod. Voor de echte creatieveling hebben we zelfs een DIY pakket voor het maken van je eigen touwlamp met stekker. Super leuk om je eigengemaakte lamp in huis te zien hangen en natuurlijk origineel.

Als je een vraag hebt over onze touwlampen of graag advies wilt hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je dan graag verder.