Shopping Cart

Handgemaakt in Nederland

Gemaakt van gerecycled materiaal

Snel en persoonlijk contact

Veel gestelde vragen

Kan ik jullie kantoor bezoeken? 
Jazeker! Dat kan bij ons kantoor in Harlingen, Galvanistraat 26. We zouden het fijn vinden als je van te voren even een appje stuurt of belt (0625091686) zodat je nooit voor een dichte deur staat.
Het kantoor is voornamelijk onze werkruimte maar we hebben een kast vol met items uit onze mooie collectie staan en je kunt natuurlijk alles in ons magazijn bekijken wat je graag in het echt wilt zien.  Je kunt hier alleen pinnen dus je kunt direct je items meenemen naar huis! 

Wat zijn de verzendkosten?
Voor Nederland is dit €6,50.
Boven de €90 is het verzenden GRATIS!

Wat is de levertijd?
Momenteel is dit voor alle producten 1 week maar vaak is dit sneller. Mocht dit langer zijn (bijvoorbeeld bij een pre-order) dan staat dit erbij.

Kan ik retourneren?
Het kan natuurlijk gebeuren dat je de bestelling binnen krijgt en je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent of toch wat anders wilt. Geen probleem! Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour van jouw thuis naar ons is voor eigen rekening. 

Wil je retourneren? Stuur dan een mailtje naar: info@liefsvanemma.nl. Stuur het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons retour. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede order retour is ontvangen. 

Het retouradres is:
Liefs van Emma
Franekereind 10
8861 EC Harlingen

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product uit te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorbereken. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Wat zijn de algemene voorwaarden en het privacy beleid?
Klik hier voor de algemene voorwaarden en hier voor ons privacy beleid.

Handgemaakt in Nederland

De meeste van onze producten zijn handgemaakt in Nederland

Gemaakt van gerecycled materiaal

Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecycled materiaal, erg duurzaam dus

Snel en persoonlijk contact

Je bent bij ons geen nummer, wij houden van snel en persoonlijk contact

De waardering van liefsvanemma.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 363 reviews.
WhatsApp chat