Wat zijn de verzendkosten?
Voor Nederland is dit:
Brievenbuspost: €3,95.
Pakketpost: €5,75.
Boven de €90 is het verzenden GRATIS!

Wat is de levertijd?
Voor een kant en klare Tine lamp is dit 2 weken. Overige items zoals DIY pakketten, wandhaken en lichtbronnen worden vaak met 1 week verzonden. We laten PostNL minder vaak naar het kantoor komen om pakketten op te halen om zo min mogelijk contact te hebben. Hierdoor hebben we 1 verzenddag per week, meestal is dit de woensdag. We streven ernaar dat jij binnen 2 weken jouw bestelling in huis hebt!

Kan ik retourneren?
Het kan natuurlijk gebeuren dat je de bestelling binnen krijgt en je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent of toch wat anders wilt. Geen probleem! Neem binnen twee weken na ontvangst contact met ons op. We nemen alleen ongebruikte, onbeschadigde producten in de originele verpakking terug. Producten die niet in de originele verpakking worden geretourneerd, kunnen wij helaas niet accepteren. Wij kunnen deze producten niet meer opnieuw verkopen en zullen daardoor het aankoopbedrag niet terugstorten. 
De verzendkosten voor het retourneren naar ons zijn voor de koper. 
Ook als je wilt ruilen voor een andere kleur of maat kan dit. De retourkosten en de nieuwe verzendkosten zijn voor de rekening van de koper.

Wat zijn de algemene voorwaarden en het privacy beleid?
Klik hier voor de algemene voorwaarden en hier voor ons privacy beleid.

WhatsApp chat