Shopping Cart

Handgemaakt in Nederland

Gemaakt van gerecycled materiaal

Snel en persoonlijk contact

Lichtbron en Tine lamp advies

Vind je het lastig om de juiste Tine lamp en bijpassende lichtbron te kiezen? Wij helpen je graag met jouw keuze!

Lengte Er zijn twee lengtes waar je uit kunt kiezen: 180 cm of 300. Om goed te kunnen zien welke lengte past bij jouw huis en de plek waar je hem wilt hangen, kun je het beste twee touwtjes afknippen. Een touwtje van 180 cm en een touwtje van 300 cm. Hang het touwtje op zoals jij graag de Tine lamp wilt hebben. Zo zie je precies welke lengte het meest handige en mooi is! Tip: uit ervaring zien we dat de 180 cm regelmatig wordt geruild voor een 300 cm 🙂

Schakelaar Kies je voor een gewone schakelaar dan is het belangrijk om naar de juiste lichtbron te kijken. LED lichtbronnen zijn vaak erg fel van zichzelf. Daarom is de 3-standen lichtbron een ideale oplossing! Door de schakelaar aan-uit-aan te klikken, schakel je over naar een andere lichtstand. Je kunt er dus bij lezen en in een sfeervolle stand zetten! Hierdoor heb je geen dimmer nodig. Alle 3-standen lichtbronnen vind je hier.

LED dimmer Als je kiest bij een 300 cm Tine lamp voor een LED dimmer, dan kun je alle dimbare LED lichtbronnen in de Tine lamp draaien, mits ze een E27 fitting hebben, ook wel een grote fitting genoemd. Alle lichtbronnen op deze webshop hebben E27 fittingen en passen dus op alle Tine lampen. De lichtbronnen die passen bij de Tine lamp met LED dimmer vind je hier.

Stekkerdimmer Wil je toch de lichtbron kunnen dimmen maar wil je wel een normale schakelaar? Kies dan voor een stekkerdimmer. Deze plaats je in het stopcontact en de Tine lamp stop je weer in deze stekkerdimmer. Met de draaiknop kan de lichtbron in- en uitgeschakeld worden én gedimd worden. De stekkerdimmer vind je hier.

Nog even alle opties op een rijtje. Klik erop om op de juiste pagina te komen: 

In de tekening zie je alle opties weergegeven.  Mocht je nog vragen hebben of hulp bij het maken van de juiste keuze, stuur gerust een appje of mail. 

Handgemaakt in Nederland

De meeste van onze producten zijn handgemaakt in Nederland

Gemaakt van gerecycled materiaal

Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecycled materiaal, erg duurzaam dus

Snel en persoonlijk contact

Je bent bij ons geen nummer, wij houden van snel en persoonlijk contact

De waardering van liefsvanemma.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 463 reviews.
WhatsApp chat