Lampen huiskamer

Lampen zijn onmisbaar in je huiskamer. De huiskamer is vaak een centrale plek in huis en daar wil je het natuurlijk wel gezellig hebben. In ons assortiment vind je verschillende lampen voor in de huiskamer die zorgen voor het lichtpuntje in huis. Je kunt hierbij denken aan wandlampen, staande lampen of sfeerverlichting. Combineer verschillende soorten verlichting met elkaar om het gewenste effect te krijgen.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Ons assortiment huiskamer lampen

In ons assortiment vind je verschillende en unieke huiskamer lampen. Van hanglampen tot staande lampen in allemaal unieke materialen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een touwlamp met stekker. Deze hebben wij in verschillende kleuren en met diverse lichtbronnen in ons assortiment. Onze lamp Tine is bijvoorbeeld een echte eyecatcher binnen jouw huiskamer.

Naast ons brede assortiment houden wij ook van creativiteit: zelf een lamp maken. Het kan met onze DIY pakketten van de Tine Lamp. Wanneer je zelf een lamp maakt heb je natuurlijk pas echt een unieke lichtbron in je woning.

Wil je toch liever een lamp kopen die je meteen een mooi plekje kunt geven in je huiskamer? Kijk dan eens bij onze mooie tafellampen of bureaulampen. Leuk ook voor bijvoorbeeld naast je TV of naast de bank.

Unieke lampen voor in je huiskamer bij Liefs van Emma

Kies je favoriete lamp voor je huiskamer en maak het nog een gezelligere plek waar je met elkaar kunt samen zijn. Heb je een vraag of wil je advies? Dan helpen we je natuurlijk graag verder.