De persoon achter ‘Liefs van Emma’, ben ik: Emmanuelle Heres, 29 jaar, getrouwd en moeder van twee zoons. We wonen in het oude stadscentrum van Harlingen in een huis dat kraakt, leeft en historie kent. Heerlijk!

Mijn eigen naam is nogal lang en voor velen moeilijk te spellen, dus een verkorte versie als bedrijfsnaam is dan een handige uitkomst.

Inmiddels run ik deze onderneming niet meer alleen en heb ik Annelies in dienst genomen. Een creatieve dame die denkt in mogelijkheden en hard kan werken. Volg ons op Instagram en je zult ook haar voorbij zien komen! 
We bieden producten die uniek zijn, waar aandacht aan besteed is bij het maken, zoveel mogelijk duurzaam en wat jouw inrichting net even wat persoonlijker maakt. 

Profiel foto Emma

In alle producten is gerecycled materiaal verwerkt, voor jou dus goed maar ook zeker voor de ander. Er worden bijvoorbeeld zoveel garen weggegooid, van al die restjes kan mooi garen worden gemaakt. Wij kiezen graag voor dit soort producten om mee te werken. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen manier bijdragen aan een schone wereld. Ook houden wij van andere kleine ondernemers met veel creativiteit. Daardoor hebben wij naast onze eigen lampen, een mooie collectie opgebouwd die voornamelijk afkomstig zijn van kleine en Nederlandse bedrijven. 

Liefs van Emma maakt het kopen van producten persoonlijk en uniek. Geen helpdesk of late reacties, je hebt alleen met mij en Annelies te maken en we zijn je snel en graag van dienst. Uiteraard zit er op producten soms een langere levertijd dan bij een algemene webwinkel waar je iets ‘s avonds besteld en de volgende dag binnen hebt. Als iets op voorraad is, dan zal dit zo snel mogelijk naar je verzonden worden. Moeten we het nog voor je maken dan duurt dat wat langer. We zullen je altijd op de hoogte houden van de bestelling zodat je weet wanneer je jouw ‘Liefs van Emma’ pakketje kunt ontvangen en jouw huis heerlijk mee kunt decoreren.
We hopen je van dienst te mogen zijn met de producten op deze webshop. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten!

Liefs van Emma & Annelies

Ps. Meer te weten over mijn bedrijf en Emma? Lees dan dit interview van The single Mama!

De waardering van liefsvanemma.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 112 reviews.
WhatsApp chat