Lichtbronnen

Lichtbronnen zijn onmisbaar in en rondom het huis. Met de keus in de verschillende lichtbronnen kun je ook een geheel eigen sfeer creëren in en rondom te woning. De juiste verlichting kiezen is wel heel erg belangrijk. Te wit licht zorgt voor een kille look terwijl te weinig licht zorgt voor vervelende schaduwen. Een handige blog die we hierover geschreven hebben vind je hier.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Ideale lichtbron

Wat precies de ideale lichtbron is, hangt af van de plaats waar je deze wilt gebruiken. En natuurlijk de sfeer die je wilt uitstralen. In de woonkamer en slaapkamer is warm en sfeervol licht erg mooi. Denk aan warm geel. Naast de verschillende kleuren zijn er natuurlijk ook verschillende vormen. Niet alleen de kleur, maar ook de vorm zal impact hebben op de sfeer. Ga je voor een grote lichtbron als eye-catchers of een kleine lichtbron als subtiele sfeermaker?

lichtbron tafellamp binnen

Kies voor LED verlichting

Gloeilampen zijn eigenlijk uitgestorven. De meest voor de hand liggende lichtbronnen zijn de halogeenlampen, spaarlampen en ledlampen. Ons assortiment met lichtbronnen bestaat volledig uit LED lichtbronnen. Wil je graag gedimd licht hebben? Kies dan een dimbare lichtbron (in combinatie met een externe dimmer). Met deze combinatie creëer je elke gewenste lichtsterkste.

Of wil je onze Tine lamp kopen met een LED-dimmer in het snoer verwerkt? Bestel dan een LED lichtbron en geen 3-standen lichtbron. Je krijgt dan namelijk een dubbele dimfunctie. Op de Tine lamp zelf en de lichtbron. Dit functioneert niet goed met elkaar.

Lichtbronnen bestellen bij Liefs van Emma

Voordat je jouw ideale lichtbron (voor binnen– en/of buitenverlichting) bij ons wilt gaan bestellen is het belangrijk om rekening te houden met een aantal punten. Kijk eerst welke fitting het peertje moet hebben. Is dit een kleine of grote fitting? Vervolgens kun je bepalen of je de lichtbron wilt kunnen dimmen of niet. Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de gewenste lichtsterkte (lumen) en de lichtkleur (kelvin). Hier hebben wij een handige blog over geschreven die je hier vindt.

Heb je moeite met het maken van de best passende keuze? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren je dan graag persoonlijk verder.