Pendellampen

Een pendellamp zie je steeds vaker voorkomen in allerlei verschillende interieurs. Als we het hebben over pendellampen dan wordt daarmee een lamp aan een stevig draad of kabel bedoeld. De lamp hangt vanaf het plafond naar beneden. De lichtbron is bij deze lamp vrijwel altijd te zien. Dit zorgt voor een extra leuk effect. Een pendellamp is een mooie sfeerlamp voor de woonkamer en ook slaapkamer.

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Ons assortiment pendellampen

Het design van de pendellamp en de kleur is belangrijk voor het maken van de juiste keuze. Je kijkt tenslotte elke dag naar de lamp dus je moet er wel volledig achter staan. Bekijk vooraf in elk geval de ruimte waarin de lamp hangt, de grootte van de ruimte en de hoogte van waar je de lamp wilt ophangen.

Op basis van die informatie kun je bekijken welke pendellamp in ons assortiment past bij jouw wensen en interieur. Wij hebben namelijk verschillende pendellampen met diverse kleuren touw en fittingen. Wil je graag zelf aan de slag? Dan hebben wij zelfs een DIY pakket voor het maken van je eigen pendellamp. De lampen in ons assortiment zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. Let daar dus ook op wanneer je een lamp hebt gevonden die jouw voorkeur heeft.

Pendellampen combineren

Een pendellamp kun je combineren in allerlei diverse interieurs van landelijk tot industrieel. Door de verschillende kleuren in ons assortiment kun je de lamp goed combineren met andere lampen (bekijk bijvoorbeeld onze leuke regenboog lampen), kleuren en je meubels. Daarnaast zijn pendellampen geschikt voor meerdere ruimtes binnen huis. Een ware eyecatcher voor aan het plafond of hangend aan de muur.

Voor vragen over de pendellamp of advies kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag persoonlijk verder.