Buitenverlichting

Maak je tuin of balkon helemaal af met onze buitenverlichting. De lampen kunnen gewon buiten blijven hangen. Onze buitenlampen zijn namelijk voorzien van een speciaal snoer, fitting en stekker. Een perfect passende lichtbron krijg je bij alle lampen er gratis bij geleverd! Het hele jaar door kun jij dus genieten van een stralende tuin.

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Buitenverlichting met LED

In ons assortiment vind je diverse LED lichtbronnen die je kunt gebruiken voor de buitenverlichting. Naast de lampen met een ingebouwde LED lichtbron zijn alle lampen met een normale fitting geschikt voor diverse soorten LED lichtbronnen, van mat wit tot helder/goud en nog veel meer. De sfeervolle ledlampen van Liefs van Emma zorgen naast mooi licht ook voor een energiezuinig en laag verbruik. De buitenverlichting zal de connectie zijn tussen binnen en buiten.

Buitenlamp zwart

Decoreren met lampen voor buiten

Buitenverlichting biedt natuurlijk vooral veel handigheid en veiligheid. Je hoeft niet 10 keer een poging te doen om in het donker de sleutel in het sleutelgat te steken. Struikelgevaar op het pad wordt tevens voorkomen met verlichting. En je kunt eindelijk ook eens ’s avonds, wanneer het donker is, genieten van een mooi verlichte tuin.

Naast veiligheid biedt verlichting in de tuin natuurlijk ook heel veel sfeer. De kans is daarom ook groter dat je langer gezellig in de tuin blijft zitten met verlichting. Een hapje en drankje erbij, wat extra warmte van een vuurkorf of een terrasverwarmer en optimaal genieten maar.

Buitenverlichting kopen bij Liefs van Emma

Wil jij jouw tuin of balkon een extra upgrade geven? Dan kan de mooie buitenverlichting van ons assortiment je daar zeker bij helpen. We bieden verschillende soorten buitenlampen aan in diverse kleuren en modellen. Op die manier zit er altijd wel een lamp tussen die past bij jou en natuurlijk de stijl van je tuin of balkon. Met extra licht en sfeer kun je nog meer buiten genieten.

De buitenverlichting combineren met binnen? Bekijk dan ook ons assortiment binnenverlichting en combineer binnen en buiten optimaal met elkaar. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder!