Wandlampen zijn een mooie toevoeging binnen je interieur. Ze zorgen op een speelse manier voor een echte eyecatcher en om extra sfeer toe te voegen aan een ruimte binnen huis. Een stijlvolle wandlamp (of meerdere) kan in huis super praktisch zijn voor bijvoorbeeld het lezen van een boek of naast het bed als sfeerverlichting. Het uiterlijk van de lamp bepaalt natuurlijk ook meteen een groot gedeelte van de sfeer die de lamp geeft.

De Tine lamp is er nu ook in een wandlamp variant. Je kunt hem overal ophangen, je hoeft alleen maar 2 schroeven in de muur te doen. Hij is 30 cm hoog. De levertijd van alle lampen is 1-2 weken.

Enig resultaat

Wandlamp met snoer

Wij bieden graag unieke producten aan en dat geldt dus ook voor de wandlampen in ons assortiment. Zo hebben we een touwlamp met stekker die je aan de wand kunt bevestigen. Door de unieke uitstraling is dit een echte eyecatcher binnen je interieur. Daarnaast is onze populaire lamp Tine ook verkrijgbaar als wandlamp. Je kunt deze wandlamp overal ophangen. Met 2 schroeven in de muur is de lamp bevestigd. De Tine wandlamp is in maart liefst 18 kleuren beschikbaar. Je kunt daardoor een passende kleur vinden dat past binnen jouw interieurstijl.

Wandlamp kopen bij Liefs van Emma

Wil jij graag je woning wat meer licht geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor sfeervolle wandlampen. Onze unieke Tine wandlamp is 30 centimeter hoog en het lichtsnoer is 200 centimeter lang. In het lichtsnoer zit een schakelaar verwerkt waarmee je de lamp aan en uit kunt doen. Wil je liever een wandlamp zonder snoer en schakelaar, maar één die direct op de wand zit aangesloten? Dat is ook mogelijk met deze lamp. Je krijgt de benodigdheden hiervoor standaard erbij geleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is alleen het snoer eraf te knippen en aan te sluiten op het elektra in je muur.

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk advies? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen of adviseren je namelijk graag verder.