LED lichtbronnen

LED lichtbronnen zijn de meest opkomende soort van lichtbronnen. In ons assortiment vind je een uitgebreid assortiment in LED lichtbronnen voor jouw favoriete lamp. Waaronder de dimbare LED lampen e27. Wil je graag de Tine lamp kopen met een LED-dimmer in het snoer verwerkt, bestel dan een lichtbron van deze pagina en geen 3-standen lichtbron. Omdat je dan een dubbele dim functie krijgt, namelijk op de Tine lamp zelf en op de lichtbron, dit functioneert niet goed met elkaar.

Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Voordelen LED lichtbronnen

Er zijn heel veel verschillende redenen om te benoemen waarom het overgaan naar LED verlichting waardevol is. Zo heb je met LED verlichting een hogere energiebesparing. Tot wel 90%. De kosten aan onderhoud en vervanging zijn ook minder. Naast de kostenbesparing hebben LED lichtbronnen ook een lange levensduur. Dit betekent dat je lang gebruikt kunt maken van de LED verlichting.

Onze touwlamp met stekker komt erg mooi tot zijn recht in combinatie met een LED lichtbron. LED is namelijk ook nog eens goed voor het milieu en ze hebben ook een heel mooi licht.

E27 LED lampen

In ons assortiment vind je ook de E27 LED lampen. Dit zijn de meest gebruikte lampen op de markt. De LED lampen zijn voorzien van een dikke schroeffitting van 27 millimeter. Deze fitting maakt de overstap op LED zeer eenvoudig. Wanneer je bij vervanging hetzelfde lichteffect wilt behouden, is het essentieel om te kijken naar de kleurcode, lichtopbrengst en natuurlijk het wattageverbruik. Deze is bij E27 LED lampen tot wel 90% minder dan conventionele gloeilampen. Dit zie je terug in je maandelijkse energiekosten.

LED E27 lichtbronnen zijn te dimmen

In ons assortiment vind je verschillende LED lichtbronnen met een mooie uitstraling. Naast de verschillende lichtbronnen hebben we ook een stekkerdimmer voor LED verlichting. Om er toch voor te zorgen dat je de lichtbron aan bijvoorbeeld een Tine lamp kunt dimmen, kun je deze handige stekker aanschaffen. Met de draaiknop kun je de lichtbron is de juiste felheid zetten.

Je vindt in ons assortiment LED lampen e27 met verschillende uitstralingen. Zo hebben we een lichtbron met een spiraal erin wat een super mooi effect geeft aan de lamp en het licht. En natuurlijk zijn de lichtbronnen in verschillende lichtkleuren verkrijgbaar. Bekijk rustig ons assortiment en vind jouw perfecte LED lamp.

LED lichtbronnen koop je bij Liefs van Emma

Kom je er niet zelf uit en heb je behoefte aan advies? Of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder.